Bartecup 2018

Bartecup er Trondheim Frisbeeklubbs lavterskelturnering i ultimate frisbee. Alle som er nysgjerrige på å prøve ultimate er velkommen til å bli med, uansett nivå!

Dato/sted: 23. september, Øya stadion. facebook

Påmelding gjøres som enkeltperson (med muligheter for å ønske medspiller under “annet” i påmeldinga), så settes lag sammen for turneringen. Alle hjertelig velkommen – Spesielt velkommen om du har liten eller ingen erfaring med frisbee. Gyllen mulighet til å tilbringe tid med gamle og nye venner! Og med en av verdens artigste idretter: Ultimate frisbee? (kort om ultimate nedenfor)

Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdULRH8pJ3ncNN20OX0IrJ5LbpHZmp7UiVG2fk0S-E0CB2hBg/viewform

Kort om ultimate frisbee:

Ultimate trekker sammen det beste fra både fotball, håndball, amerikansk fotball og basket. Det er en lagidrett og spilles på en bane hvor man har en målsone i hver ende. Hvert lag består av 7 spillere.
Et mål scores ved å sentre disken til en medspiller som står i målsonen som angripes. Det er ikke tillatt å løpe med disken, så måten man beveger disken nærmere målsonen er ved å sende den til sine medspillere. Dette fører til at man er avhengig av godt samarbeid innad i laget.

Forsvar spilles som i basketball, ved nullkontakt. Man vinner disken når det angripende laget mister kontroll over disken (forsvarslaget fanger disken eller den berører bakken).

Frisbee ultimate er både for deg som liker fart og bevegelse, og for deg som synes taktikk og teknikk er kremen av spillaktiviteter. Hvorfor ultimate frisbee ikke er en større idrett i Norge er vi flere om å synes at er veldig rart. Mange normenn har rett og slett ikke oppdaget mandelen i idrettsgrøten… enda:):)

English version:

Bartecup is a hat tournament organised by Trondheim Frisbeeklubb. It is open to everyone, for all levels!

Registration as individuals, – teams will be put together (opportunity for teammate-wish in registration under “other” if wanted). Welcome to you that have never played ultimate before, and to you that already love this amazing sport. See signup link above (About ultimate frisbee: https://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate_(sport) )

Signup: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdULRH8pJ3ncNN20OX0IrJ5LbpHZmp7UiVG2fk0S-E0CB2hBg/viewform