Camilla og Hans-Christian klubbmestere

På en søndag der det var fare for storm etter værmeldingen, ble det heldigvis relativt mye bedre og dermed kunne klubbmestere kåres. Camilla Eriksen meldte seg inn i klubben samme dag, og stakk like godt av med pokalen i dame-klassen, mens Hans-Christian Ristad vant herre-klassen.

Dagen startet på Lade, og tross noen små lokale byger var det overraskende lite regn denne søndagen. Det var 15 stykk som møtte opp til runden på Lade, og av disse var det ingen kvinner. På herresiden var det altså et bedre utvalg og best av alle på Lade var Hans-Christian Ristad som fullførte en bogey-fri runde 4 under par (54). Andreplassen var delt mellom Eirik Meyer Jensen og Magnus Wanvik, som begge gikk en 61-runde (+3). Det var jevnt også på plassene bak, og slettes ingenting var avgjort halvveis. I alle fall ikke med de værforholdene som var. Vinden var nok fort oppe i 8-10ms på det verste, og sjelden særlig rolig. I pausen øste det ned, men heldigvis ga dette seg før andre runde skulle begynne.

I pausen ble det også arrangert en puttekonkurranse og der ble det Kenneth Berg som stakk av med seieren. Premien for innsatsen var en Titan Nuke.

Putte-vinner

Til andre runde skulle begynne, var det dessverre to av utøverne fra Lade som hadde falt ifra. Disse står da som DNF i oversikten. Gledelig var det imidlertid at hele 4 nye kom til, 2 av disse i dameklassen. Da gjengen som hadde deltatt på Lade kom oppover, var det to spillere som holdt på og disse ble fort dratt med i turneringen. Alle disse fikk +4 på alle hull de ikke hadde spilt, altså i hovedsak Lade. Hilde Østhus kom imidlertid til ca halvveis i runden, og ble dermed stående med +4 på en god del hull også på Dragvoll.

Etter runden var dermed nyinnmeldte Camilla Eriksen like godt vinner av dameklassen, med noen kast til god på Hilde Østhus. På herresiden holdt Hans-Christian Ristad unna og vant til slutt med 8 kast. Andreplassen gikk til Magnus Wanvik, som greide å fullføre runden 1 kast bedre enn Eirik Meyer Jensen, og skyve ham ned på 3. plassen. Den beste runden på Dragvoll ble gått av Oddbjørn Carlsen med 58 (+3), som dermed også hoppet et godt stykke oppover listen til 4. plassen.

Etter pokalene var delt ut, var det klart for en liten CTP på det som nå er hull 18. Utkastet ble flyttet frem en del, og alle fikk to forsøk. Etter en nøye oppmåling der Sindre Thoruds fotstørrelse var målestokk, ble Kenneth Hagen Brattetaule kåret til vinner, og overrekt den nette sum av 100,-. Det nevnes forøvrig at ace-potten vokste seg større på begge rundene.

CTP-vinner

Resultater Dame:

Resultater Dame - 2014

Resultater Herre:

Resultater Herre - 2014