Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Serierunde 42

5 september @ 13:00 - 21:30

Les nøye Seksjon disksport, NAIF sine forhåndsregler og følg dem: https://amerikanskeidretter.no/ukesgolfvettregler/

Ikke medlem i Trondheim Frisbeeklubb ennå? Her finner du mer informasjon om hvordan du melder deg inn: https://www.trondheimfrisbeeklubb.no/medlemskap/. Pris er kun 350,- per år, så bli med du også!

For å opprettholde de smittevernsregler og generelle retningslinjer som er pålagt oss av forbundet så må ansvaret fordeles mellom oss som arrangør/klubb og deg som deltaker/medlem. Når en er med på serierunder så har hver og en et ansvar for å informere de som ikke overholder retningslinjene. Her gjelder størrelser på grupper, generelt smittevern samt skikk og bruk på banen. Personer som ønsker å spille må melde seg på serierunden via Metrix (discolfmetrix.com), og få en angitt start- tid eller gruppe, avhengig av om serierunden har “Shotgun- start” eller “Flex- start”.

Shotgun- start: alle spillere starter serierunden på samme tidspunkt, og alle spillere vil bli fordelt rundt på ulike hull. Det er hver enkelt spiller sitt ansvar å møte opp på riktig hull til oppstart.

Flex- start: spillerne kan selv velge når de vil spille i løpet av dagen, innenfor de tids-rammene som er satt av Trondheim Frisbeeklubb.

Husk at banen er stengt for andre enn de som spiller serierunde i dette tidsrommet, så det er ikke noe problem å be andre spillere om å dra på en bane (på en hyggelig måte), der det kan refereres til TFK sin Facebook-side for informasjon om banestenging. Dette sikrer bedre flyt og en god opplevelse!

Styret ønsker gjerne tilbakemelding ved brudd på reglene, eller hvis du har forslag til forbedringer: post@trondheimfrisbeeklubb.no

Vi sees på banen!

Detaljer

Dato:
5 september
Tid
13:00 - 21:30
Kategorier for Arrangement:
,
View Arrangement Website

Arrangør

Trondheim Frisbeeklubb

Sted

Dragvoll Diskgolfarena
Jonsvannsveien 165A
Trondheim, 7048 Norge
+ Google-kart