Flott klubbtur til Järva

Det ble til slutt 9 av klubbens medlemmer som tok turen til vakre Järva Discgolf Park utenfor Stockholm denne helgen. I tillegg kom to spillere fra Oslo og var med på opplegget som ble kjørt. Noe vind men masse sol, ga et godt utgangspunkt for en flott helg. Fokus var hovedsaklig på å få gått den vakre løypa, men det ble også tatt en rask prat om oppvarming og alle utøverne fikk filmet en drive og fikk tilbakemeldinger på denne.

Førstemann var på plass allerede tidlig torsdag, og samme mann dro ikke før mandag ettermiddag. Det oppsatte programmet hadde likevel fokus på lørdag og søndag. I oppvarmingen på lørdag ble det poengtert at en av fordelene om man drar på turnering med noen man kjenner, er at man kan hive en putter frem og tilbake for å få en mer effektiv oppvarming enn å skulle hive ut disker og samle dem opp igjen. I treningsøkten med drive, var det noen gjengående tilbakemeldinger. Rotasjon i hoftene var nok det som gikk igjen oftest.

På lørdag ble det i tillegg fullført to runder på 27 hull. Banen er delt opp i tre 9-hulls sløyfer som alle ender opp ved “klubbhuset”. Resultatene var nok litt opp og ned, og man fikk oppleve at banen var tøff. I løpet av hele helgen var det knapt en runde å se under par. Med flere par-4-hull av den vanskelige sorten, skal man jobbe godt for å unngå å gå på en smell av og til. Samtidig fremstår banen som veldig rettferdig. Et godt førstekast gir et enkelt andrekast, mens et dårlig førstekast, gir et vanskelig andrekast. En del baner er nok preget av at et dårlig andrekast, gir et ekstrakast for å komme seg inn på fairway, etterfulgt av et vanskelig tredjekast. Tilfeldighetene kan spille inn litt mer.

En liten nedtur, var at to av klubbens utøvere fikk belastningsskader og måtte bryte deler av helgen. Morten Løvbugt fikk kun deltatt på den uoffisielle delen på fredag, mens Christian Ulvesten måtte melde pass foran søndagens miniturnering på 27 hull. De andre som deltok på turen var Resi Ristad, Aleksander Miljus, Einar Melgård, Magnus Wanvik, Oddbjørn Carlsen, Terje Gustavson og Hans-Christian Ristad. I tillegg deltok Niklas Eriksson og Morten Falk, begge fra Muselunden i Oslo.

Søndag ble det gått en liten miniturnering på de 27. hullene. Resi Ristad stilte ensom i dameklassen og tok dermed seieren der. Av herrene var det Niklas Eriksson som gikk best med en par-runde på 87 kast. Best av klubbens medlemmer ble Hans-Christian Ristad med 99 kast, mens Magnus Wanvik (100) og Einar Melgård (101) fulgte tett bak.

Noen bilder fra turen (Gitt av Terje Gustavson, Einar Melgård, Magnus Wanvik og Hans-Christian Ristad):

DSC_0207 DSC_0208 FullSizeRender FullSizeRender2 IMG_5904 IMG_5913 IMG_5934 IMG_5935 IMG_5937 IMG_5941 IMG_5945 IMG_5951 IMG_5952 IMG_5954 IMG_5957 IMG_5958 IMG_5977 IMG_5985 SAMSUNG CSC