Klubbledermøte – Discsport Norge

Denne helgen deltar to personer fra Trondheim på klubbledermøte i Discsport Norge. Ingar Ballo sitter i styret, mens Hans-Christian Ristad deltar på vegne av klubben.

På menyen for helgen er blant annet diskusjon om Handlingsplan/Aktivitetsplan, Discgolf, Ultimate, Midler og Idrettskonsulent tilknyttet DSN.

Under møtet ble flere tema diskutert, og disse vil man kunne lese mer om i referat fra årsmøtet. Her er en kortversjon av noen av tingene som ble diskutert:
– Det var en god debatt rundt deltakelse internasjonalt i Ultimate. Det ble til slutt ikke gitt økonomisk støtte til dette, mye fordi man så at det kanskje var viktigere å satse på bredde i første omgang.
– Det var en lengre diskusjon rundt lisenser, som ble innført i 2012. Her kom det frem mange interessante poeng, og en av vedtakene var å opprette mulighetene for å løse halvårslisens også på våren. Spesielt med tanke på spillere som kommer til halvveis ut i Ultimate-sesongen og dermed kun spiller på våren.
– Det er ansatt en ny person i NAIF, som skal jobbe 50% for Chearleading (finansiert av Chearleading) og 50%for NAIF og de andre idrettene. Lena var til stede på møtet, og fikk litt innblikk i våre behov, samt en oppfordring om å føre timene sine på de forskjellige idrettene, slik at vi kan synliggjøre om vi faktisk får timer av hennes tid.
– Under valget var det ikke kommet noe forslag fra valgkomiteen om leder, men heftig lobbyvirksomhet i løpet av helgen sørget for at TFKs Hans-Christian Ristad takket ja til å tre inn som leder for Discsport Norge det neste året. Ingar Ballo Sandum ble i tillegg gjenvalgt som varamedlem i styret.