Klubbmester 2015 – Ingar Ballo Sandum

Lørdag var det klart for klubbmesterskap med to runder på Dragvoll på planen. Været var typisk for Trøndelag i September, med blanding av sol og regn, ikke all verdens til temperatur, og litt vind i ny og ne. 24 stykk var klar for å kjempe om klubbmesterskapet og den gjeve pokalen som kan settes stolt på peishyllen etterpå. Dessverre var det ingen som stilte i verken Dame eller Junior-klassene.

Den første runden startet klokken 10, mens været enda var ganske fint. Etter 18 hull var gjort unna var det Ingar Ballo Sandum som hadde skaffet seg ledelsen med en runde på 52 (-3) kast. 2. plassen delte Einar Melgård og Andreas Borgen, som begge hadde rundet 18 hull på par (55). Med bare 3 kast som skilte de tre spillerne, var det altså fortsatt spennende før andre runde. Men Ingar viste tidlig på andre runde at han hadde formen godt inne, og fullførte til slutt runden på 49 kast (-6). Einar Melgård sikret seg andreplassen med en runde på 57 kast (+2), mens Andreas Borgen falt ned til tredje etter en 61 kast (+6). Denne plassen delte han med Sigurd Holte, som tangerte Ingars første runde med 52 kast (-3).

I pausen mellom rundene ble det arrangert en CTP-konkurranse på hull 18. På tross av sterke tilrop om fotfeil, ble Christian Ulvestens kast godkjent som det klart nærmeste, knappe 2 meter fra kurven. Dermed ble det NM-disk og sjokolade på premieutdelingen senere på kvelden.

På spillerfesten etterpå ble det også delt ut pokal og sjokolade til dagens klubbmester Ingar Ballo Sandum. Det var ikke hans  første seier i en turnering, men det ryktes at det var hans første pokal etter 21 år som diskgolfspiller. Også seriemesterne ble premiert. Sigrid Sandum mottok en sjokolade og et gavekort hos G-Max for sin seier i dameklassen, mens vinner av Openklassen Einar Melgård, dro hjem med en mobil kurv og en disk fra Japan Open.

Fullstendige resultater finner du her.

CTP-vinneren Christian Ulvesten:
_D3X8008_small

Klubbmester 2015 Ingar Ballo Sandum:
_D3X8546_small