Lederkurs for ungdom – noe for deg?

Helgen 25.-27. april 2014 arrangerer Norges Studentidrettsforbund et Lederkurs for ungdom, i Oslo. Vi er denne gangen så heldige at vi har mulighet til å melde på representanter fra NAIF og inviterer dermed engasjerte ungdom fra alle våre idretter til å delta.

For å være med på kurset må du være mellom 15-19 år, være medlem av et idrettslag og ha et ønske om å lære mer om idrett og ledelse.

Kurset vil gi innføring i bl.a. teambuilding, ledelse og lederrollen, kommunikasjon, idrettens organisasjon og coaching. I grunn alt som kan hjelpe deg i ditt engasjement i idretten! Dette er altså ikke et trenerkurs, men et kurs for de av våre ungdommer som ønsker å jobbe mot en lederrolle i klubbene sine. Og i tillegg til å lære mye nytt, er dette også en god mulighet til å treffe nye venner med felles interesser.

Kursdeltakerne vil bo på tomannsrom på Thon Hotels Ullevål Stadion hele helgen – kurset starter kl. 18.00 fredag 25. april og holder på til søndag 27. april kl. 15.00.

Kursavgift og transportkostnader for et begrenset antall deltakere dekkes av NAIF. Det vil foregå en utvelgelse dersom de mottar påmeldinger fra flere kandidater enn de har plass til.

For mer informasjon eller spørsmål er det bare å ta kontakt med Thea Halgard på e-posten under, eller 45 25 87 46.

For påmelding: fyll ut lenket skjema og send til thea.halgard@nif.idrett.no så raskt som mulig.