Resultater diskgolfmaraton 2016

Tidenes første diskgolfmaraton i Trondheim er i historiebøkene, og for et debut! Dele staret med stiv kuling og bøttevis med regn på Lade Diskgolfpark 09:00 lørdag morgen. Paraplyene vrengte seg og diskene ga blaffen i flight-numbers. Likevel kom de fleste seg i mål med et frisk smil om munnen, og turen bar så videre til Othilienborg. Her stilnet vinden og solen tittet såvidt frem også. Forutenom en vanndam som tee på hull 4 var det lite å klage på her. Etter en liten matpause gikk turen til Dragvoll Diskgolf Arena og 18 nye hull. Her var det mange sjangser til å hente inn kast før siste runde på innspills-banen på Øya. Litt etter 19:00 gikk fløyte for siste runde på Øya Diskgolfpark og de siste 18 hullene skulle kåre vinnerne. Forholdene var flottte dog noe mørkt helt på slutten gjorde det ekstra spennende.

I Open-klassen holdt spenningen seg helt til siste hull, hvor kun 2 kast skilte 1. og 3. plassen. Mats Hetling holdt hodet kjøligst og tok hjem den seieren med sterke 195 kast. På 2. plass kom Leiv Aspén kun ett kast bak, med 196 kast. På 3. plass kom Einar Melgård med kun ett kast bak der igjen, med 197 kast.

I Dame-klassen vant Katarina Staalesen med 224 kast, som eneste deltaker som fullførte i sin klasse.

I Rekreasjon kriget Torbjørn Morland og Christian Dalhaug helt inn til siste kast, men det var til slutt Morland som dro seiern i land med 249 kast, tre kast mindre enn Dalhaug.

I Yngre Junior Dame regjerte Nina Svee som eneste deltaker, forutenom caddyen sin som eneste medspiller. Hun gikk i mål med 284 kast.

I tillegg ble det avholdt mindre konkurranser på hver bane:
Longest drive på hull 2 på Lade gikk til Sigurd Holte med en gigadrive!
Longest put på hull 6 på Othilienborg tok Steinar Utstrand med en kjempeputt!
CTP på hull 13 på Dragvoll gikk til plasserings-skuddet til Tom Skarsvåg!
Aceracet på Øya ble en fiasko da ingen acet, så premien gikk til birdie-man Arnold Tavlet som fikk intet mindre enn 13 birder, imponerende!

Fullstendig resultatliste finner du er!