Ricky Wysocki and Devan Owens på Dragvoll

Torsdag 26. juli arrangerte Frisbeebutikken, Guru Disc Golf og Team Latitude 64 møt-og-hils, signering, klinikk og Champs vs Locals med selveste verdensmesteren Ricky Wysocki og hans gode venn og teamspiller i Latitude 64 Devan Owens på Dragvoll DGA. Trondheim stilte med nydelig og varmt vær for anledningen, og det så ut som alle oppmøtte koste seg.

Dagen startet med lunch i Tyholttårnet med Frisbeebutikken i 12-tiden. Styret i TFK var her representert ved Ina Årbogen, Nina Svee, Ole Andreas Børnes og Tom Skarsvåg. Profilene fikk hver sin Trondheim Frisbeeklubb-mini i gave fra klubben.

Turen gikk deretter videre til Dragvoll for møt-og-hils og signering. Oppmøtet var stort med rundt 60-70 diskinteresserte og NRK Trøndelag dokumentert fra media. Proffene fikk utforet og varmet opp hendene før runden da mange ville ha flere disker og andre diskgolfeffekter signert.

Det ble så kjørt en klinikk på putteteknikk der Ricky og Devan snakket mye om fotarbeid, vektoverføring og posisjonering av foter og skuldre.

Etter klinikken var det klart for runde på banen. Ricky og Devan gikk hver for seg, og ble utfordret av de lokale. De lokale spillerne trakk lodd, og spilte lag, best-shot, med 3-4 deltakere for hvert hull. Det var lenge jevnt mellom proffene og de lokale, men på hull 14 klarte Ricky å kaste 2 disker i åkeren, og falt dermed bak på slutten av runden. Devan tok til slutt seieren med en rolig runde på -10. Runden er dokumentert på Metrix.

Utpå kveldingen kunne de som ville møte Ricky og Devan igjen på Austmann bryggeri der det ble arrangert en uformell puttekonkurranse.

Bilder fra arrangementet finnes på Instagram på #frisbeebutikken.