Serierunde 1 – Så var vi i gang!

Årets første serierunde ble gjort unna og 16 stykk tok turen til Dragvoll for å være med rundt i løypa. En nykomponert 18-hulls løype med noen gamle og noen nye hull. Blant de 16 var det en god del nye fjes, noe som er gledelig og gjenspeiler alle de nye innmeldingene klubben har fått den siste tiden. Kanskje var det heller ingen ulempe at været var perfekt for kasting.

Denne sesongen er seriespillet endret litt. Mens det i fjor var de beste rundene man presterte på hver av de to banene vi brukte, er det i år plasseringen på hver runde som gir poeng. De 10 beste hver runde får poeng. Som i fjor er det de 12 beste resultatene som teller, så er man med flere enn 12 runder så kan man kun forbedre ved å plassere seg bedre i disse rundene. Fordelen med dette systemet er at vi enklere kan variere bane fra runde til runde, og vi kan telle med runder selv om det kanskje er et hull eller to som ikke er mulig å spille.

Vi håper at så mange som mulig blir med på rundene fremover. Husk at alle er velkomne, nybegynner som rutinerte. Det er en ypperlig mulighet for å lære av de andre medlemmene i klubben.

Resultater:

140424 - Scorecard