Serierunde 11 – Lucky number 13?

Som bildet viser, er serierunde 11 i boks… I realiteten viser vel bildet et kast på hull 8, som rett og slett endte oppi en pappeske som sto der. Godt siktet Stig Rune!

Det gledelige i dag var likevel at hele 13 stykk deltok i dagens runde. Flere av disse, for første gang i seriespillet. Tag nummer 24 er delt ut og det ble noen bytter blant de som gikk i dag. Været ble også mye bedre enn ventet. Regnet holdt seg unna og temperaturen var god. Litt vind var det, men ingen storm i kastene denne runden.

Kravet for tellende resultat i seriespillet er minimum 10 runder. Dermed kunne man i teorien ha de første resultatene etter forrige runde. Men med en runde som ikke kom i mål, ble det først på runde 11 at den første spilleren med totalresultat var klar. Dette ble Hans-Christian som nå står med en sum av 825.

Samme runden ser dessverre ut til å bli den siste for Roar Kjos-Wenjum, som dessverre flytter fra Trondheim. Med 6 tellende resultater, trenger han likevel bare å returnere for fire runder i løpet av sommer/høst for å få tellende resultat, så oppfordringen er herved gitt.

Resultatene fra runden:

130613 - Scorecard