Serierunde 17 – Tre runder rundt Spektrum

Onsdag var det klart for årets første serierunde på Øya Diskgolfpark. Skiltene var lagt ut for anledningen og 20 stykk møtte opp med håp om en god del birdies. Det virket som kommunen syntes løypa var litt for enkel, for som bildet ovenfor viser så var det litt hindring i veien. Dette førte til at det ble ekstra trangt og vanskelig å komme til kurven på hull 4, mens hull 5 plutselig måtte få et nytt utkastfelt. Området innenfor gjerdet ble også gjort til OB og det var en del som fant veien inn dit, spesielt på hull 4.

Det ble spilt 27 hull og det hele endte med å bli avgjort på siste hullet. Stig Rune Øyra dro til med 17 birdies og resten av hullene på par, for en sum av 64 kast (-17). I samme gruppa gikk Aleksander Miljus, som ikke var klar over hvor jevnt det var da han sto og puttet på siste hullet, hull 6. Han gikk for putten og fløt forbi kurven og ut i OB. Dette gjorde at han endte på 65 (-16) kast. Et trygt innspill og en tap-in ville altså gitt delt seier, men Aleks måtte ta til takke med andreplassen. Tredjeplassen var det Magnus Wanvik som sto for med 66 kast (-13).

Gledelig var det også at dette ble årets første runde med en junior i løypa. Nina Almås Svee fullførte på 96 kast (+15) og stakk dermed av med de første 12 poengene i juniorklassen i år.

Resultater:

150618 - Scorecard