Serierunde 18 – Da ace-potten tok HELT av…

Før runden var det bare 510,- i ace-potten. Men nå, etter serierunde 18, er det hele 560,- i den! Det stemmer, hele 5 spillere slengte i en tier hver i håp om å stikke av med en sum som nok ville sørget for en liten oppgradering på ferieplanene. Men det ble nok ingen førsteklasses flytur eller femstjerners hotell på noen av dem denne dagen.

Det var bare 10 stykk som møtte opp til runden, og dermed var alle sikret poeng før man engang begynte. Kanskje var det midtsommersvarmen og frykten for varmeslag i de 12-13 hete gradene som førte til det litt lave oppmøtet. De som møtte opp holdt likevel ut i solsteiken og fullførste alle de 18 hullene på Dragvoll.

Ingar Ballo Sandum tok nok en seier i seriespillet ved å bruke kun 53 kast på runden. 2 kast på motsatt side av par, tok Hans-Christian Ristad andreplassen, mens Aleksander Ødegård Miljus rundet av pallen med 62 kast. Gledelig var det også å se Margareth Holte tilbake på en diskgolfbane. Kanskje var det de lange kastene under Disksportens Dag som fristet til gjentakelse.

Resultater:

140625 - Scorecard