Serierunde 2 – Mot slutten på Lade

Det var 29 stykk som møtte opp for å gå serierunde nummer 2 på Lade på søndag. Dessverre var det en gruppe på 6 som kom i gang litt sent og så at det ble mye venting, så de dro i stedet til Dragvoll og kastet litt der. Fotballkamp på Ørn-banen ga også litt venting, så ytterlig en deltaker fikk ikke spilt ferdig de siste tre hullene som gruppen manglet. Men 20 stykk fullførte i Open-klassen, og 1 i Dame-klassen, så det ble fordelt poeng også denne runden. Det mistenkes at det fine været bidro sterkt til at litt flere fant veien til banen denne søndagen.

Dessverre ser det ut til at dette blir en av de siste rundene på Lade. Trondheim Kommune har varslet at de vil gå i gang med bygging av kunstgressanlegg i området ved hull 5/6 m.m. i starten av mai. Runde 3 og 4 kan dermed fort ende opp med å bli de siste rundene på det flotte anlegget. Akkurat hva som blir igjen (om noe) på Lade, er ikke godt å si per i dag.

Resi Ristad ble, som i første runde, gående alene i dameklassen, og stakk dermed av med alle poengene der. I Open-klassen var det Hans-Christian Ristad som tok full pott med en runde 2 kast under par (56), mens Krister Pedersen og Andreas Borgen delte andreplassen med 61 kast hver (+3). Det var tett nedover listen og blant annet hele 5 spillere som endte på 70 kast. (Merk at applikasjonen ikke greier å ta høyde for DNF og John-Are Freland står derfor med 70 kast på listen under, men skal egentlig stå med DNF.)

150426 - Scorecard