Serierunde 22, 2017 – Festningen!

Endelig var det klart for seriespill på Kristiansten Festning igjen, og for en runde det ble. Hele 47 golfere stilte til start, og mange av de var besøkende som blandt annet skal spille Trondheim Open til helga. Trondheim viste seg fra sin nydelige side denne onsdagskvelden, med temperatur rundt 17-18 grader, sol og en mild bris med avkast.

I Open tok Ingar Ballo seieren (på tross av en uheldig episode på hull 5) med en sterk runde 55 (-4) kast. Kun ett lite kast bak kom Leiv Aspén med en pittoresk runde på 56 (-3) kast. Tredjeplassen delte Mats Hetling og Stig Runde Øyra broderlig med runder på 61 (+2) kast.

I Dame tok Nina Almås Svee førsteplassen med en solfylt runde på 82 (+23) kast. Marte Lohne tok andreplassen med en kasterik runde på 96 (+37).

I Amatør stilte Kim Andre Didrichsen helt alene og tok seieren uten utfordring med en runde på 85 (+26) kast.

I Besøkende stilte storkasterne som er i Trondheim for å forberede seg til Trondheim Open. Førsteplassen her ble delt mellom to av favorittene til helga, Peter Lunde og Ståle Stai Hakstad, som begge kom inn på 51 (-8) kast. Plassen bak ble også delt, Øyvind Jarnes og Kasper Skovly, kastet begge 55 (-4) kast. Jostein Håland tok plassen etter de med en runde på 59 (+0) kast.

Det ble verken kjørt Ace eller CTP på runden på Festningen denne kvelden.

Se resultater her Se sammenlagtlisten her