Serierunde 33 – Vi trenger egen bane!

I dag ble det dessverre alt for tydelig at vi trenger en bane hvor vi ikke er avhengig av å vente på turgåere, biler, syklister, eller ikke minst stafettløpere som tilfeldigvis starter samtidig som oss, og skal løpe rundt i en løype som inneholder veksling rett foran en kurv.

13 stykk møtte opp for å kaste serierunde i dag, og selv om det ble gjort et lite forsøk på å omgå alle de som løp eller varmet opp, var det raskt tydelig at det ikke var mulig å gå noen runde denne dagen. Kun 3-4 hull var spillbare så lenge løpere og parkerte sykler tok opp mye plass.

Klubben jobber for tiden med å få Trondheim Kommune til å finansiere en bane ved Saupstad Skiarena, og denne kan ikke komme raskt nok. Siste nytt her er at den hos kommunen som har ansvaret for slike anlegg, har diskutert dette med sin sjef, og nå vil ta det videre med de som har ansvar for området. Der tar hun med seg bildet under, som viser det området vi kunne tenkt oss å bruke for å få til en 18-hulls bane der vi ikke må avlyse eller utsette på grunn av andre brukere i området. Håpet er at anlegget vil stå klart til neste sesong.

Aktuelt område