Serierunde 34 – Så kom det en ace!

I dag kom det en ace på hull 17. Heldigvis for alle de som hadde håp om å vinne acepotten, så var det på oppvarmingen, så noen pengeutbetaling ble det ikke. Det var Hans-Christian Ristad som sendte en klubbdisk av typen Fuse rett i kjettingen under oppvarmingen. På selve runden derimot, ble det fire kast takket være en liten tur under gjerdet til venstre for kurven, og en putt-bom. Acepotten er forøvrig kommet opp i 1350,- nå, og det er fortsatt muligheter for å vinne den før sesongen er over.

Det var 16 stykk som møtte opp denne dagen, og blant dem var det flere som deltok for første gang. Antall medlemmer i klubben øker jevnt og det er veldig gøy å se. Samtidig vil vi gjenta at nybegynnere må gjerne komme på serierundene. Møter dere opp litt før, får dere litt tips, og dere kan få låne disker hvis dere ikke har det helt store utvalget. Det er åpent for alle, og ingen forkunnskaper kreves.

Selv om det ikke ble noen acepott på Hans-Christian i dag, stakk han av med seieren på runden etter 59 kast. Kun et kast bak var Krister Pedersen, mens tredjeplassen gikk til Einar Melgård med 62 kast.

Resultater:

140824 - Scorecard