Serierunde 35 – Sterk runde fra Erlend Vingsand

Hele fire nye deltakere i dagens serierunde, deriblant to som knapt har kastet før. Det var totalt 14 stykk som møtte opp og det ble Erlend Vingsand som sto for dagens beste runde med bare 56 kast på to runder rundt Dragvollsbanen. Det ble ingen ny banerekord på Erlend, siden begge rundene ble gått på 28 kast (rekorden er 26), men et veldig godt resultat i seriesystemet er registrert. Forholdene var forøvrig optimale, ettersom temperaturen var god, og vinden var relativt rolig.

Det er gledelig å se at medlemstallet vokser veldig og at stadig flere tar turen innom serierundene våre. Klubben håper likevel det vil dukke opp flere damer som vil kaste. I dag var ikke kvinnene representert, og i seriespillet er det kun Sigrid Vikan Sandum som står med resultat. Tre andre damer har vært innom i løpet av serierundene, men vi ønsker at flere skal være med.

I dag var det også merkbart at høsten er på tur. Det begynte å bli mørkt mens taggene ble omfordelt, og kanskje må starttiden for noen av de siste serierundene justeres for å sikre at vi har nok lys til å fullføre rundene. Følg med på hjemmesiden og facebook for oppdateringer om dette.

Husk også å sette av 5. oktober til klubbmesterskap der vi kjører runde både på Lade og Dragvoll, samt konkurranse i både Lengde og putting innimellom.

Dagens resultater:

130905 - Scorecard