Serierunde 38 – Ikke mange møtte.

Dagens serierunde gikk med 3 klubbmedlemmer og 1 nybegynner. Dette er dermed det laveste oppmøtet på veldig lenge. Kanskje var det tidspunktet, klokken 12 på en lørdag, som hindret mange i å møte opp. Kanskje er det at sesongen går mot slutten? Været var godt, så det var det neppe. Regnet kom først flere timer etter runden var ferdig.

Hans-Christian Ristad hadde håpet å ta tilbake ledelsen i seriespillet i Erlend Vingsands fravær. For å greie dette måtte han kaste 60 kast eller færre på dagens runde. Etter 21 hull sto han med 56 kast, og så dermed ut til å kunne tippe det hele i sin favør. Så var det hull 11/22 da. Etter å ha klart hullet på 2 kast ved første runde, ble det hele 7 kast på andre runde, og dermed endte det med 63 kast og Vingsand beholdt ledelsen sin.

Oddbjørn Carlsen gikk nest best av de oppmøte og forbedre totalsummen sin med 13 kast, mens Frode Strømsvik sikret fortsatt mulighet for å få tellende resultat i årets seriespill, etter å ha kommet inn først i runde 34. Han må gå de to siste rundene for å få tellende resultat. Nybegynner Per Inge Håve gikk inn til en respektabel førsterunde, og fikk blant annet en birdie på hull 7!

Dagens resultater:

130914 - Scorecard