Serierunde 39 – En ace her og en ace, vel, her…

På dagens runde kom det ikke bare to ace på hull 1 i tellende spill, men det kom like godt en til rett etterpå også. Den første var det Christoffer Jensen som sto for. Med sitt første kast i seriespill, på hull 1, kastet han like godt disken rett i kurven. Litt senere på runden dukket Geir Olav Svee opp på samme hullet, og gjentok bragden. Værre var det for Andreas Borgen, som dro til med en Ace på hull 7, rett etter han var ferdig med serierunden. Et godt kast var det selvfølgelig uansett.

Det var 14 stykk som møtte opp på årets neste siste serierunde. Erlend Vingsand ser ut til å ha sikret seier i seriespillet med dagens runde på 60 kast. Andreplassen innehas av Hans-Christian Ristad, som nå ligger 8 kast bak Erlend. For å gå forbi Erlend må Hans-Christian gå søndagens runde på 52 kast (2 bedre enn den beste runden hittil) samtidig som Erlend ikke kan gå bedre enn 69 kast.

Det burde nok vært et bilde av de to som fikk hver sine ace på denne saken, men i stedet ser vi altså at treet på hull 2 allerede begynner å vise dype spor etter utallige treff.

Minner om klubbmesterskapet 5. oktober, med start på Lade klokken 10. Sett av dagen, og møt opp litt før 10 slik at vi rekker å registrere og organisere!

Rundens resultater:

130919 - Scorecard