Serierunde 40 – En våt avslutning

Banen var allerede god og våt når de 12 som deltok denne dagen ankom banen, og våtere ble den i løpet av runden. Det var riktignok bare lokale byger, så selv om det kom en skur, var det masse sol og blå himmel resten av runden.

Blant de 12 som møtte denne dagen var blant annet DSN-styremedlem Anders Daniel Haugen, som var i Trondheim i forbindelse med styremøte som hadde pågått hele helgen. Han fikk gått et par runder rundt banen først for å bli vant til den, og leverte dagens beste resultat med sine 60 kast. Sigrid Vikan Sandum kom inn bare 3 kast bak, mens mange slet med den litt uberegnelige vinden som kom og gikk.

Med endt seriespill er tabellen nå oppdatert. På damesiden ble det dessverre bare Sigrid Vikan Sandum som kom i mål med tellende resultat, og dermed vant uten konkurranse. På herresiden ble det Erlend Vingsand som vant klubbens første seriesesong, fulgt av Hans-Christian Ristad på andreplass, og Ingar Ballo Sandum tok tredjeplassen etter å ha forbedret summen sin med 11 kast på dagens runde. Totalt var det 11 av klubbens herreutøvere som deltok mange nok ganger til å få tellende resultat sammenlagt. Totalt var det 36 av klubbens utøvere som deltok i seriespillet minst 1 gang, og en god del besøkende som var innom nå og da. Klubben vil takke alle som deltok, minne om klubbmesterskapet lørdag 5. oktober, og ønske velkommen til nytt seriespill også neste sesong.

Dagens resultater:

130922 - Scorecard