Serierunde 40 – Siste serierunde unnagjort

Søndag var det klart for årets siste serierunde. Lade var arenaen, og 12 stykk møtte opp for å konkurrere om årets siste poeng. Flere av plassene på tabellen var langt fra avklarte og det ble noen som klatret en plass eller to i siste runde. På tross av at vi er godt ut i september, var det også knall vær for kasting med sol og god temperatur.

Vinneren av runden ble Krister Pedersen som dermed sikret seg tredjeplassen sammenlagt. Krister gikk runden på 56 kast (-2) og endte da opp fire kast foran Magnus Wanvik på andreplass. Aleksander Miljus tok tredjeplassen med en runde på 63 kast, og rykket da opp til 6. plass sammenlagt.

Sammenlagt denne sesongen ble det Hans-Christian Ristad som stakk av med seieren. Hans-Christian står med full pott (144), og vant 17 av årets 40 serierunder. Andreplassen gikk til Ingar Ballo Sandum med 136 poeng. Tredjeplassen gikk som nevnt til Krister Pedersen, som endte på 110 poeng. Beste kvinne ble Sigrid Vikan Sandum som med 89 (på 11 runder) endte som nummer 7 sammenlagt.

Vi takker alle de 96 som deltok i løpet av årets runder, og ønsker alle, og nye, velkommen tilbake til nye serierunder til våren. Samtidig minner vi om klubbmesterskapet 28. september. Oppmøte senest klokken 0945 på Lade Diskgolfpark.

Resultater fra siste serierunde:

140914 - Scorecard