Serierunde 44

Det var en mørk og stormfull aften…

Regnbygene lå som en mørk og skummel trussel over Dragvoll, og det skulle vise seg at mye annet var skummelt også denne onsdagskveld. Men først noen gode nyheter: kontrakten med NTNU Dragvoll er nå undertegnet og anlegget er sikret i årene fremover. Hurra! Nina Almås stilte med nydelig selvbakt kake for anledningen, noe også bursdagsgolfer Christian Dalhaug hadde gjort – gratulerer!

Så kom stormen, Leiv Aspén stormet rett og slett banen med en knakanes god runde og ny banerekord (-10)! Ingar var også stormfull og gikk en nesten like god runde (-9) med ett lite kast mer enn Leiv, som også ville vært ny banerekord.
Og ikke nok med det, vi fikk jammen meg en Ace på runden også. Hans-Christian Ristad kastet like gjerne sin Champion Beast rett i kurva på hull 17. Ett hull etter den finfine Ace ble det også klart at en annen på gruppa hadde gjort noe veldig bra, Marte Lohne hadde gått sitt livs runde og ny personlig rekord på Dragvoll. I tillegg sikret Nina Almås Svee idag også seriemestereskapet i dame-klassen! G-R-A-T-U-L-E-R-E-R!!!

I Open tok, såklart, Leiv Aspén seieren med kun 46 (-10) kast! På en finfin andreplass kom Ingar Ballo med 47 (-9) kast, og på tredje kom Andreas Lillejord med 54 (-2) kast.

I Dameklassen tok Marte Lohne hjem seieren med en runde på 78 (+22) kast. Andreplassen tok Nina Almås med 79 (+23) kast, og på tredje kom Lena Riise med 86 (+30) kast.

På tross av Ace bygger fortsatt Acepotten seg opp ettersom HC ikke hadde med seg en tier. Potten lyder nå på 1700 norske kroner!

Se resultater her Se sammenlagtlisten her