Serierunde 5 – Bonusrunde 1 på Lade

Rambøll har fortsatt ikke begynt arbeidet på Lade, og dermed var det mulig å avvikle nok en runde diskgolf på anlegget. 17 stykk møtte opp denne onsdagen. Litt under snittet så langt, kanskje fordi værmeldingen var langt mer dyster enn det faktiske været. Noen lette dråper på starten av runden, men ellers oppholds og relativt vindstille.

På runden fikk man finfint besøk fra Kristiansund i form av Magnus Gryt. Hans 62 (+4) kast rundt banen ble tangert fjerdeplass på runden, men poeng i seriespillet ble det ikke siden han altså ikke er medlem av klubben. Runden ble vunnet av Ingar Ballo Sandum, som brukte 53 (-5) kast på sin runde. Andreplassen tok Einar Melgård, som gikk inn på par (58), mens tredjeplassen gikk til Eivind Bjørkås. Heller ikke han er medlem av klubben, så poengmessig ble det Leiv Aspén (62/+4) som stakk av med tredjeplassen.

Heller ikke denne runden var det noen damer som deltok dessverre. Og juniorene har vært helt fraværende, med unntak av Sondre Dragset som velger å gå i Open-klassen. Vi håper at noen juniorer og damer finner veien til serierunde 6 på søndag. Og vi håper at det kanskje blir bonusrunde 2 på Lade, før anlegget forsvinner for godt.

Resultater:

150506 - Scorecard