Serierunde 8 – Bare nesten….

Etter 7 fullførte serierunder, ble det dessverre bare nesten i den åttende runden. Fem spillere var klare for runde, og siden det var trening på fotballbanen og sterk vinn, hoppet de rett på hull 3. Øyvind Rislå imponerte og startet runden med tre birdies på rad, før en god puttemulighet på hull 6 ble akkurat litt for kort.

De sterke vindene ga litt variabel kasting, men spenningen lå nesten like mye på om det ville bli mulig å fullføre runden. Når fotballtreningen ble fulgt opp med en fotballkamp, forsvant håpet om å fullføre innen en fornuftig tid, og spillerne måtte dermed forlate banen med tre hull gjenstående, og ingen tellende resultat i serien. Tagger ble likevel utvekslet basert på resultatet fra de hullene det var mulig å gå.

Dette er dessverre en av ulempene med anlegget på Lade. En gang i fremtiden når et anlegg på Granåsen er på plass vil man kanskje ha et anlegg der man på ingen måte er avhengig av andre. Inntil da må man bare håpe at det er mulig å fullføre flest mulig serierunder.

Resultatene av den forkortede runden:

130603 - Scorecard