Serierunde 9 – Med en svenske på besøk

Blant de 22 som fullførte 18 hull denne onsdagen, var blant annet Niklas Eriksson, som var innom byen og ville prøve ut banen vår på Dragvoll. Vi er litt usikre hva han legger i at det var en “søt” bane, men velger å ta det som et kompliment. Samtidig fikk Niklas prøvd ut noen av hullene som vil være i bruk under Norgescupen i starten av august.

Runden startet med perfekt vær, ikke for mye sol, men god temperatur, og helt vindstille. Mot slutten av runden blåste det imidlertid opp litt og noen av gruppene fikk dermed litt ekstra utfordring, mens andre nok akkurat rakk å bli ferdig før vinden kom.

Bildet (på forsiden) viser forøvrig, hvis man ser godt etter, disken som Ingar greide å gjemme godt under en stein, fra utkastet på hull 1.

Ingar Ballo Sandum stakk av med seieren denne dagen med 50 (-5) kast, mens Hans-Christian Ristad tok andreplassen 4 kast bak ham. Niklas nådde altså ikke helt opp, men plasserte seg på en delt 3. plass med 57 kast, sammen med Sigrid Vikan Sandum og Andreas Borgen.

Resultatene:

140521 - Scorecard