Seriespill 21 – Første runde på Dragvoll

20130718_190555Seriespillet har akkurat bekket halvveis og vi har skiftet arena til Dragvoll Diskgolfpark. Her skal vi etter planen spille de resterende rundene, slik at vi ender opp med 20 runder på Lade og 20 på Dragvoll. Banen på Dragvoll har kun 11 hull, men under seriespill så går vi banen 2 ganger, slik at det blir 22 hull som gir resultat.

 

På Dragvolls jomfrukveld, var det 6 spillere som trosset regn og vind. Deriblant Eivind Nysæther, som var helt fersk i gamet. Han fikk et tøft møte med hull 4, men kom seg bedre og bedre med. Gi mannen 3-4 runder til og du skal se han kutter 15-20 kast på runden. Læringskurven er som regel ganske bratt i starten på diskgolf, noe som gjør det til en veldig spennende sport for nybegynnere.

På forhånd hadde jeg trodd at det skulle være mer jevnt på Dragvoll. Men banen har sine lumskheter som ligger på lur og straffer deg ved dårlige kast. Men skulle du derimot ha en god dag, så er det faktisk mulig å ta birdie på alle hull (for en middels spiller). På denne runden var det Stig Rune Øyra som stakk av med seieren med +1 over par. Det får enn så lenge stå som banerekord på 22-hullsrunden på Dragvoll. Har du lyst til å bryne deg på den, så er det bare å møte opp på søndag kl 1200. Da er det serierunde 22 som går av stabelen.

Resultater:

scorecard