Seriespillet skifter arena

Så er dessverre dagen kommet, eller nesten i alle fall. Dagen der banen på Lade mest sannsynlig må reduseres i antall hull på grunn av ombygging av hele idrettsanlegget. Daglig leder for Trondheims Ørn, Sølve Fottland bekreftet denne uken at planen er å begynne å grave i fotballbanen som man kaster over på hull 9, allerede mandag 22. juli. Dermed følte styret at det var naturlig å skifte arena opp til Dragvoll, nå halvveis gjennom sesongen. MERK AT MAN GÅR TO RUNDER (22 hull) PÅ DRAGVOLL!

Seriesystemet blir dermed noe endret. Det er selvfølgelig beklagelig å måtte skifte opplegget midt i sesongen, men det vil ikke være mulig å fullføre på Lade. For å sikre et mest mulig rettferdig system, har styret kommet frem til følgende utregning av resultat:

– 6 beste resultater på hver arena, teller med i endelig resultat.
– Spillere som har gått bare 5 runder på én arena, får sitt dårligste resultat tellende to ganger.
– Spillere som har gått færre enn 5 runder på Lade, vil få 89 kast på hver manglende runde. Altså hvis man har 3 runder, telles den dårligeste dobbelt, og man får 89 kast på de to resterende. Dette sikrer også at de som kommer til fra nå av vil kun få tellende resultat i seriespillet.

Vi ønsker alle klubbens medlemmer lykke til med fortsettelsen av sesongen.