Sigrid seiret i Bergen

Denne helgen var norgeseliten (og en del andre) samlet i Bergen for årets første runde i Norgescupen. Klubben var godt representert og Sigrid Vikan Sandum plasserte seg øverst på pallen i dameklassen. I tillegg til Sigrid var klubben representert av Ingar Ballo Sandum, Lars Jakob Furunes, Morten Løvbugt og Hans-Christian Ristad i Open-klassen.

Etter en tøff førsterunde lå Sigrid som nummer to, to kast bak Eli Storengen fra Lillehammer. Et par konkurrenter lå like bak, men i andre runde spilte Sigrid langt bedre enn konkurrentene og ledet med hele 8 kast. Etter tredje runde var dette forspranget redusert til 5 kast, og det så ut som det kunne bli spennende i finalen. Sigrid holdt ikke bare unna, men økte i finalen og kunne dermed juble for seier i årets første NC-runde. Sigrid har blogget litt om turen her: http://www.prodiscus.no/?p=257

Ingar Ballo Sandum var nok den av Trondheimerne som hadde størt sjanse til å hevde seg i Open-klassen. I år har Ingar fått mer mulighet til å trene foran sesongen, og håpet var at dette skulle gi resultater. Selv om det ikke ble en pallplass, leverte Ingar stabilt gode runder, og plasserte seg til slutt på 15. plass. Ingar skriver også blogg, som du kan lese her: http://www.prodiscus.no/?p=284

Morten Løvbugt og Hans-Christian Ristad kom inn i diskgolfmiljøet sammen for to år siden, og reiste til turneringen sammen. Det ble veldig jevnt mellom dem, men HC stakk av med den interne seieren med kun 1 kasts margin. HC og Morten endte på 34. og 35. plass henholdsvis. Lars Jakob Furunes fikk en litt tøff andrerunde, som sendte ham litt lengre ned på tabellen, men Lars Jakob spilte en viktig rolle på søndag likevel, som caddy for Sigrid i damefinalen.

Resultater fra turneringen finner du her: http://resultater.disksportnorge.no/tournaments/5362ab3b8f3105421c0002d4

Neste Norgescup er i Arendal 31. mai og 1. juni. Så langt er Ingar Ballo Sandum og Hans-Christian Ristad påmeldt for Trondheim Frisbeeklubb til Arendal Open. Det er fortsatt (i skrivende stund) ledige plasser her!