Siste serierunde(47)!

Siste serierunde. Alt var klart for en stor kamp og tittelen og medaljene. Trondheimsværet viste seg fra sin beste side med sol og flau vind.

Mange stilte til oppvarming med drivingklinikk med vår egen Ace-master HC Ristad på sletta utenfor Idrettsbygget. 15 deltakere lærte seg stillestående drive, med både hyze og anhyze tilnærming. Takk til Hans-Christian for bra opplegg!

Så var det klart for kampen alle snakket om. Sesongfinale med spenning fra topp til tå. I Open hadde Leiv Aspén seieren i lomma om ikke Ingar Ballo skulle slå til med en seier. Mats Hetling var i het kamp om bronseplassen om han skulle innkassere seieren som Hans-Christian Ristad hadde i lomma før runden.

Etter nok en het runde kunne Leiv Aspén krones som seriemester i Open 2016. Dagens runde på 49 (-7) kast gjorde at han tok sin elevte serierundeseier denne sesongen. Gratulerer!!!
Andreplassen i dag tok formsterke Christian Furberg med nok en kanonrunde på 50 (-6) kast. Tredjeplassen gikk til Ingar Ballo med en runde på 52 (-4) kast.

I Dameklassen var det kun en spiller som stilte til start. Marte Lohne innkasserte derfor lett 50 poeng på slutten av året med en runde på 83 (+27) kast.

Dameklassen var allerede avgjort før runden i dag. Vi gratulerer Nina Almås som seriemester 2016 i Dameklassen!

Ingen Ace på siste serierunde for året. Potten er nå oppe i 2190 NOK.

Se resultater her Se sammenlagtlisten her

bagtag diskgren nyman