Stovnerputten 2013 – Reisebrev del 2

Det er fredag, og jeg satte meg på flyet fra Værnes klokken 0700, til Torp. Ja, Torp ja. Fant ut at det var billigere å reise ned dit og ta toget inn til Oslo, enn å fly til Gardermoen, så da ble det nå slik. En liten titt på bildet over, eller på facebook-feeden min, hinter om at det var noe som manglet da jeg kom frem. Jeg sto der tålmodig og ventet 10 min på at bagasjebåndet skulle komme igang. Og når det endelig gjorde det, så tenkte jeg “jaja, min koffert blir å vises godt, bronsjefarget som den er…”. Så sto jeg der, og det kom bagger og kofferter på løpen… ja, dere skjønner.

Så nå sitter jeg på toget inn til Oslo, uten koffert. Og ja, diskene mine lå i kofferten. Jeg stiller ikke i nybegynnerklassen uten grunn! Første gangen jeg reiser med disker, og første gangen noensinne at bagasjen min har blitt borte. Og jeg har flydd en god del. Men diskene stresser meg ikke sååå mye. Jeg tror jeg skal få lånt og/eller kjøpt det meste av det jeg trenger, så det er ikke så farlig. Men jeg hadde så mye annet i samme kofferten. Alle klærne mine for helgen. Gore-tex sko, som nok funker bedre enn de jeg har på meg når det er meldt MASSE regn. Stolen jeg kjøpte meg for å sitte på mens jeg gikk. Diskgolfbaggen i seg selv, som er jo ganske sentral.

Så nå kommer spenningen da. Finner de kofferten min, og i så fall, når? Rekker de å ha den fremme til meg tidsnok til at jeg har utstyret mitt til dag 1 av golfingen? Dette blir spennende rett og slett.

Mens jeg venter, skal reiseforsikringen til NTL settes på prøve. Hva kan jeg kjøpe inn og få tilbake pengene for? Følg med i del 3! (Ja, og kanskje det kommer noe sportslige tilbakemeldinger i del 3 også da…)

Hans-Christian Ristad
Traveling a little light…