Sula Open – Sigrid vant, Ingar i topp 10

Denne helgen gikk årets tredje NC-turnering på Langevåg. Banen var en veldig tøff 18-hullsbane, med par på 63 kast. Gledelig var det da at Sigrid Sandum mestret den best på kvinnesiden, mens Ingar Ballo Sandum plasserte seg i topp 10 i Openklassen.

Sigrid tok ledelsen etter første runde, med 76 kast mot Lydies 77. I andre runde var det imidlertid Lydie som gikk best av de to, med hele 6 kasts margin. Sigrid slo tilbake med en runde på 76 kast mot Lydies 82, og dermed var det Sigrid som var foran med bare 1 kasts margin. Det lå altså an til en meget spennende finale på 9 hull. Sigrid vant den jevne kampen, og etter alle hullene var spilt, ble det seier med 2 kasts margin.

På herresiden så det veldig bra ut for klubben etter 1. runde. Både Ingar Ballo Sandum og Hans-Christian Ristad fullførte runden på 66 kast, og lå dermed på delt 12. plass. Mens Ingar bedret sin andrerunde med 1 kast, ble det derimot nedtur for Hans-Christian som brukte 8 kast mer på andre runde og dermed fallt nedover listen. Også i tredje runde bedret Ingar sitt resultat, mens Hans-Christian slet tungt. Begge spillerne kom seg til semifinalen, og etter denne var over endte Ingar på 10. plass, mens Hans-Christian hadde fallt helt ned til 28. plass, etter den gode starten.

Resultater fra turneringen finner du her:
http://resultater.frisbee.no/tournaments/556c4ec3ce54842b500002b2