Test av Dragvoll – 11 hulls versjon

Med en mobil kurv og et alternativt hull 1 testet 4 av klubbens medlemmer ut banen på Dragvoll. Etter en liten oppvarming var det klar for en testrunde, og der dro Stig Rune Øyra like godt til med en Ace på første kastet på runden. Riktignok et kortere og mer åpent hull enn det som vil stå som hull nummer 1 når banen er ferdig, men som bildet illustrerer så var det et lite stykke inn i skogen til kurven. I tillegg ble kastet gjort med en av de helt nye klubbdiskene, som Stig Rune hadde kjøpt bare 10 minutter før.

Etterpå ble det gått en dobbelrunde (22 hull) hvor bag-tagger sto på spill. Det var mye vind, men de fire spilte veldig jevnt, og før siste hullet på runde 1,  var det bare 1 kast som skilte lederen fra bunnen på listen. Hull 11 med den litt utfordrende øyen, skulle likevel vise seg å være det hullet som skilte utøverne denne dagen, der det tidvis var enkelte som slet veldig med å ta turen innom øyen.

Nytt banekart er nå lastet opp. Som det fremgår på “Status”, så er kurv 1 ikke på plass enda. I tillegg har vinterens snø og regn tæret bort det meste av tee-merking, så om du skal gå banen, ta med banekartet så du finner frem til de forskjellige utkastene. Merking av tee, kurv på hull 1, samt tee-skilt vil komme i løpet av sommeren, men med bane på Trondheim Spektrum, ferdigstillelse av Othilienborg samt mulige endringer på Lade på planen, så må nok alle smøre seg med litt tålmodighet.

Resultatene:

Stig Rune Øyra: 67 (+1)
Roar Kjos-Wenjum: 72 (+6)
Hans-Christian Ristad: 73 (+7)
Øyvind Rislå: 77 (+11)

130601 - Scorecard - Del 1 130601 - Scorecard - Del 2