To Trondheimere til EM

Onsdag 20. august starter årets EM i diskgolf, og to av klubbens medlemmer drar nedover for å konkurrere. Sigrid Vikan Sandum og Ingar Ballo Sandum reiser søndag ned til Sveits for å representere Norge sammen med 15 andre norske utøvere.

Sigrid synes det er vanskelig å sette seg et konkret mål for turneringen, fordi hun kjenner lite til de andre spillernes nivå. Hun reiser derfor ned med et mål om å gjøre sitt beste, så får resultatet komme ut ifra det. Sigrid konkurrere med 23 andre utøvere, deriblant to andre norske utøvere. Med tanke på at hun vant NC sammenlagt, håper vi at hun i alle fall blir beste norske utøver.

Ingar kom med i troppen litt i siste sekund, da en annen norsk spiller ble skadet. Han ser på turneringen som en bonus, og har et mål om å spille over sin rating i turneringen. Videre håper han å komme blant topp 20, og være blant de fem beste norske. I Openklassen er det 94 deltakere, og dermed vil en plassering blant topp 20 være en god prestasjon. 10 av disse 94 er fra Norge, så målet om å være blant de fem beste der er altså også en god utfordring. Ingar har sett på banekartet at banen virker ganske åpen, noe som kan passe noen som har kastet mange kast på Lade, ganske godt. Et siste mål Ingar satte seg var å bli beste Prodiscus-spiller. Han innså likevel at dette kunne bli tøft, når en av konkurrentene er svenske Henrik Johansen, med en rating på 1010.

Klubben ønsker uansett begge spillerne lykke til i EM og gleder oss til å høre hvordan det går. Mer informasjon om turneringen, samt resultater, finner du her.