Trønder Tour – Dragvoll Open

Første Trønder Tour i Trondheim for året 2018 gikk av stabelen i helga! Dragvoll Open ble arragert i et fantastisk vær midt i Mai. Over 20 grader og strålende sol hele helga la til rette for et flott arrangement.

Oppsettet på Dragvoll DGA var en god del vaskeligere utgave enn normalt, en turneringsbane som det luktet svidd av. Trange OBer og lengre kast en normalt oppsett. Dette var den første turnerigen over 2 dager i Trønder Tours historie, og i tillegg ble det kjørt golfstart på finaledagen.

 

TFKs medlemmer gjorde seg godt bemerket i turneringen:

I Open tok Gunnar Solli Okkenhaug et sterkt sølv etter å ha kjempet seg inn på pallen fra jagekortet. Gratulerer så mye og nydelig kastet i finalen!
Leiv Aspén fulgte rett utenfor pallen på en fjerdeplass, Lasse Topstad tok en finfin 8. plass og John-Are Freland fylte opp topp 10 med en 10. plass.

I Dame var det en kamp mellom 3 deltakere fra TFK. Ina Årbogen tok sitt første gull etter å ha ledet fra start til siste kast. Gratulerer!
Eirin Brun knabbet den fine andreplassen, mens Nina Almås Svee dessverre måtte trekke seg i runde 2 grunnet skade.

I Master dro Jan Sindre Nordby inn sølvet. Gratulerer!

I Recreation tok Ole Andreas Børnes gullet overlegent. Gratulerer så mye!
Sølvet delte Jan-Eirik Tobiassen og Tom Skarsvåg etter en jevn kamp hele veien.

I Novice tok Mats Thun Hjorthol sølvet og Christian Dalhaug tok bronse. Gratulerer begge to!

Trondheim Frisbeeklubb takker Trønderdisk og alle sponsorer for et flott arrangement. Dette fordrer virkelig til gjentagelse!

 

Litt ekstramateriale:

Se video av en gjennomgang av banen her. (Facebook link)

Se direktesendt video fra de siste 5 hull av lederkortet her! (Facebook link)