Trondheim Open – Sigrid med seier på hjemmebane

Denne helgen var norgeseliten samlet i Trondheim for å avslutte årets Norgescup. Flere av klassene var fortsatt åpne, men i dameklassen var klubbens egen Sigrid Vikan Sandum suveren. Etter en førsterunde som hadde holdt til en plass blant topp ti i Open-klassen, ble det ikke fullt så gode resultater i de to følgende rundene. Finalen ble likevel vunnet med god margin og Sigrid kunne nok en gang klatre øverst på pallen. Også sammenlagt ble Sigrid vinneren. Med seier i fire av fire turneringer hun deltok på, ble det full pott poengmessig. Fra klubben deltok også Lydie Hellgren, som meldte seg inn i klubben foran denne turneringen. Lydie tok andreplassen i turneringen. Hilde Østhus tok 12. plassen, mens Margareth Holte og Hildegunn Andersen valgte å trekke seg før turneringen var over.

En annen som måtte opp på pallen denne helgen var Nina Almås Svee. Hun tok tredjeplassen sammenlagt i Yngre Junior. Nina dro også til med en ace på hull 4 av løypen på søndag.

I masterklassen deltok Geir Olav Svee, som endte på 11. plass i turneringen, og 13. plass sammenlagt. Foran Sune Wentzel vel å merke!

Sondre Dragset deltok i juniorklassen der det var tøff konkurranse i toppen. Med en delt femteplass i turneringen ble det nok poeng på Sondre til å kapre 7. plassen sammenlagt.

Klubben hadde mange deltakere i Open-klassen. Best av disse ble Ingar Ballo Sandum, som endte på 14. plass. Hans-Christian Ristad, som forøvrig hadde turneringens første ace på hull 7 lørdag, plasserte seg på en delt 17., mens Magnus Wanvik var siste klubbmedlem som greide å sikre seg en plass i semifinalene. Han endte på 24. plass. De andre deltakerne i Open var Iver Dragset (25.), Geir Turtum (27.), Lars Jakob Furunes (30.), Runar Skippervik (35.), Trond Rehorst (47.), Krister Pedersen (49.), Einar Melgård (52.), Oddbjørn Carlsen (53.), Alexander Miljus (55.) og Leiv Aspén (57.). Openklassen ble vunnet av Anders Nødland Danielsen, med uvanlig god margin til Open-klassen å være. Sammenlagtseieren endte til Espen Møkkelgjerd, som greide å holde unna fra Andre Johnsen.

Alle resultater fra turneringen finner du ved å trykke her.

PDGA-resultatene, inkludert rating, finner du ved å trykke her.